Vi anlitar proffsen

Då beslutet togs Jeels ska förnya sin sida med dessa fantastiska produkter vi har, ville vi det ska bli bra och ordentligt gjort, så vi har anlitat en firma göra allting för oss. Det tar tid att få alla detaljer på plats så vi ber om ursäkt ifall det just nu verkar lite kaos på våra sidor. Men vi kommer i framtiden fortfarande fokusera på led, trädgård, fordon, och då miljövänliga fordon såsom el.

Vi kommer även utöka vårt sortiment när det gäller el skotrar då vi tror dessa är något som dom flesta upptäcker det är ett fantastiskt fordon att ta sig fram med, tyst ,enkelt och miljövänligt! Dessa modeller finns en del av som är lagliga för trafik och du kan registrera dom, den infon hittar du i framtiden under produkten då vi får uppdaterat alla sidor. Märken som vi kommer att lägga till mera av är STX från Tyskland, dessa är av europeiskt kvalitè och är verkligen bra! Dessa har även elmoppar som vi eventuellt kommer att sätta upp samt även el skateboards. Vi vill dock påpeka dessa skateboards använder man enligt eget förnuft och ordentlig med skyddsutrustning så man inte skadar sig.

Vi har givetvis bensin fyrhjulingar och cross då dessa är väldigt populära, men vi rekommenderar el som är bättre på många vis idag, dessa har ända upp till 90% mindre underhåll än bensin!

Om ni saknar ett fordon eller har önskemål om ett fordon. Tveka inte ta kontakt med oss, vi har avtal med dom större distributörerna i Europa så vi kan ordna i princip vad ni vill ha!  En del större produkter kräver förhandsbeställning då dessa kan bli ganska dyra.

Vi hoppas och ser fram emot lansering av vår ny sida som vi är övertygad om kommer bli succe! Vi jobbar vidare mot vårt mål.

Lämna ett svar

sv_SESvenska
Powered by TranslatePress »
Vagn
  • Inga produkter i kundvagnen.