Ändringar vad gäller fyrhjulingar. Leave a comment

Tyvärr kommer det ändringar vad gäller våra fyrhjulingar. Eller kan man säga tyvärr då det gäller miljön? Det är nämligen så att vår partner går över till mer eller mindre endast el modeller, och bensin försvinner ur sortimentet. Personligen så tycker jag att el funkar bättre åt dom yngre eftersom du har möjligheten ställa in farten enkelt med en nyckel, samt säkerheten är bättre, men framförallt, inget ljud ingen bensinlukt, bara att ladda och köra i princip. Givetvis kan även el fordon ha sina problem men det kan vilken produkt som helst, men vad gäller elfordon så finns det inte många punkter som kan ha problem , så är oftast enkelt lokalisera felen.

Dock, så kommer vi att försöka hitta en ny partner vad gäller fyrhjulingar så om det lyckas kommer vi att presentera ett helt nytt märke på vår sida, men det är ännu under förhandling.

För övrigt hittar ni fortfarande alla andra kategorier, tyvärr faller växthus helt bort från sortimentet, och trädgårdsmöbler finns till viss grad, men lagren börjar ta slut då det inte kommit leveranser pga corona, som vi nu hoppas börjar lätta.

Med det önskar vi en härlig fortsättning på sommaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GT Translate »
Välj din valuta
EUR Euro
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.