[vc_row css=”.vc_custom_1590060882690{margin-right: 25px !important;margin-left: 25px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Sedan JEELS startade vintern 2018 har vi haft målet att ha den bästa och mest personliga kundservice som man kan önska sig, samt att erbjuda en trygghet i att handla hos oss, vi utvecklar oss hela tiden på att bli bättre på det vi gör.

Vår vision är att kunna erbjuda ett brett och prisvärt sortiment med miljövänliga, kostnadseffektiva och tilltalande produkter. Alla våra kunder är viktiga för oss och därför har vi inte heller någon lägsta ordersumma, vi tar all feedback på största allvar. Säker onlinebetalning med våra samarbetspartners, faktura, avbetalning eller direkt via din egen bank.

Vem är Jeels?

Jeels grundare och ägare Sören karlsson har en passion för att driva ett effektivt företag med nära kontakt till kunder. Det mesta görs själv och kontakter med leverantörer sker på daglig basis, allt för att hålla koll på vad som gäller idag. Vi vill ha ett nära sammarbete med kunden och utgår alltid från att man själv är som kund, hur vill jag bli bemött, och vilka produkter är itnressanta? Namnet JEELS kommer från initialerna på familjemedlemmar, eftersom vi tror på gammal hederlig kundtjänst, där vi vill ha personlig kontakt, ingenting är omöjligt.

Vi är intresserade av vad du tycker! Tala om dina erfarenheter för andra kunder och sätt betyg på produkten.

Du kan också kontakta oss direkt vid eventuell feedback genom att skriva till: [email protected]

Ni får gärna också gilla oss på Facebook

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]